Bitang: Ponor se va antrena alături de lotul naţional de gimnastică

Gimnasta Cătălina Ponor se va antrena, începând de miercuri, la Izvorani, alături de lotul naţional feminin al României, sub conducerea lui Nicolae Forminte, a declarat, pentru MEDIAFAX, antrenorul Mariana Bitang.

2 afișări
Imaginea articolului Bitang: Ponor se va antrena alături de lotul naţional de gimnastică

Bitang: Ponor se va antrena alături de lotul naţional de gimnastică

"Cătălina va merge de mâine la Izvorani, unde se va antrena, cel puţin o perioadă, cu lotul naţional. Am luat această decizie pentru că am considerat că pregătirea ei izolată nu crea premisele necesare obţinerii performanţei. I-am promis că voi veni şi eu la antrenamente din când în când, mai ales în perioada când lotul va fi la Izvorani. Apoi, sigur că va fi mai greu pentru mine să fiu alături de ea", a afirmat tehnicianul.

Bitang a precizat că i-a fost foarte greu să o convingă pe Ponor să se alăture lotului naţional. "Am convins-o foarte greu pe Cătălina că este spre binele ei să aibă o pregătire centralizată. Cât s-a antrenat separat nu aveam cadrul necesar pentru performanţă, nu aveam un medic cu care ea să facă recuperarea, pentru că din marele colectiv tehnic făceam parte doar eu", a explicat Bitang, adăugând că speră ca gimnasta să decidă continuarea pregătirii şi după ce lotul se va muta din nou la Deva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici