Blanc: Girondins a meritat victoria în meciul cu CFR Cluj

Antrenorul Laurent Blanc a declarat, miercuri seară, că echipa Girondins Bordeaux a meritat victoria în partida cu CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a treia a grupei A a Ligii Campionilor, informează AFP.

19 afișări
Imaginea articolului Blanc: Girondins a meritat victoria în meciul cu CFR Cluj

Blanc: Girondins a meritat victoria în meciul cu CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bordeaux a meritat victoria. Sunt foarte mulţumit de performanţa echipei în această seară. Pentru prima oară în Liga Campionilor nu am luat gol. Am studiat bine această echipă a Clujului, s-a făcut meciul la care ne aşteptam şi pentru care eram pregătiţi. În această grupă continuăm să sperăm. Dacă nu am fi luat trei puncte, şansele noastre de calificare ar fi fost nule. Următorul meci va fi foarte important", a spus Blanc.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, la finalul partidei cu Girondins Bordeaux, contând pentru etapa a III-a a grupei A a Ligii Campionilor, că gruparea ardeleană a pierdut nemeritat din cauza unui autogol.

Campioana României, CFR Cluj, a suferit prima înfrângere în Liga Campionilor, dupa ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia franceză Girondins Bordeaux, într-un meci contând pentru etapa a treia a grupei A a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici