Blanc l-ar putea înlocui pe Ranieri la Inter Milano

Selecţionerul Franţei, Laurent Blanc, ar putea prelua formaţia Internazionale Milano, el fiind favoritul patronului interist Massimo Moratti pentru înlocuirea lui Claudio Ranieri.

68 afișări
Imaginea articolului Blanc l-ar putea înlocui pe Ranieri la Inter Milano

Laurent Blanc (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Potrivit publicaţiei Le Parisien, este puţin probabil ca federaţia franceză să prelungească acordul lui Laurent Blanc după Campionatul European, astfel că fostul fundaş ar putea ajunge la echipa la care a evoluat în perioada 1999-2001.

Blanc poate negocia cu un alt club având în vedere că acordul cu federaţia franceză îi expiră în iunie, susţine Le Parisien.

Un alt antrenor ce ar putea prelua pe Internazionale Milano este portughezul Andre Villas-Boas, demis duminică de la Chelsea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici