Blatter s-a declarat în favoarea disputării Cupei Mondiale din Qatar iarna

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, s-a declarat pentru prima dată în favoarea disputării Cupei Mondiale din 2022, din Qatar, iarna, pentru a se evita căldurile puternice din timpul verii.

105 afișări
Imaginea articolului Blatter s-a declarat în favoarea disputării Cupei Mondiale din Qatar iarna

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este clar că nu se poate juca pe această căldură, în plină vară. Trebuie să se ţină cont de sănătatea jucătorilor. Este posibil să fie răcite stadioanele, dar nu o ţară întreagă. De aceea, Comitetul Executiv trebuie să arate curaj şi să arate federaţiilor că trebuie schimbat ceva", a declarat Blatter în Austria, la o conferinţă despre sport.

Sepp Blatter va sesiza Comitetul Executiv al FIFA în legătură cu această problemă, în octombrie. "Tocmai ce am revenit din Orientul Mijlociu. Am fost în Iordania, Palestina şi Israel, am văzut ce căldură este acolo vara şi nici măcar nu se compară cu cea din Qatar", a menţionat preşedintele FIFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici