Blatter: Tehnologia video pentru linia porţii va putea fi introdusă din 2012

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, susţinută la Centrul Tehnic al FRF că este convins că tehnologia video pentru linia porţii va putea fi introdusă după şedinţa de anul viitor al International Board.

106 afișări
Imaginea articolului Blatter: Tehnologia video pentru linia porţii va putea fi introdusă din 2012

Blatter: Tehnologia video pentru linia porţii va putea fi introdusă din 2012 (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

"În această perioadă facem foarte multe studii tehnice pentru tehnologia liniei porţii. Sunt convins că tehnica va putea fi introdusă după şedinţa de anul viitor al International Board (n.r. - forul mondial care se ocupă de modificările regulamentului), dar doar atât. În lume, jumătate dintre fani sunt suporteri, jumătate sunt arbitri şi sută la sută sunt jucători de fotbal. Să lăsăm jocul să fie condus de oameni, care pot face erori, dar să încercăm să reducem numărul de greşeli prin pregătirea şi profesionalizarea arbitrilor", a spus Blatter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici