BM Granollers, Sankt Petersburg HC şi Team Tvis Holstebro, adversarele HCM Constanţa în grupele EHF

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va juca în grupa B a Cupei EHF, cu echipele Fraikin BM Granollers (Spania), Sankt Petersburg HC (Rusia) şi Team Tvis Holstebro (Danemarca), potrivit tragerii la sorţi de joi, de la Viena.

63 afișări
Imaginea articolului BM Granollers, Sankt Petersburg HC şi Team Tvis Holstebro, adversarele HCM Constanţa în grupele EHF

BM Granollers, Sankt Petersburg HC şi Team Tvis Holstebro, adversarele HCM Constanţa în grupele EHF (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

La tragerea la sorţi de joi, HCM Constanţa a făcut parte din prima urnă valorică.

În celelalte grupe au fost repartizate echipele:

A: HSV Hamburg, Haslum Handballklubb, Gorenje Velenje, Pfadi Winterthur;

C: FC Porto, HC Vojvodina, Fuchse Berlin, Skjern Handbold;

D: MT Melsungen, Balatonfuredi KSE, Eskilstuna Guif, RK Nexe.

Meciurile sunt programate să înceapă în 14-15 februarie 2015.

HCM Constanţa s-a calificat în faza grupelor după ce a eliminat formaţia norvegiană Elverum Handball Herrer, scor 27-21 şi 30-29, în turul anterior al Cupei EHF.

Din faza grupelor, în care evoluează 16 echipe, se vor decide formaţiile care vor accede în sferturile de finală ale Cupei EHF.

În sezonul trecut, campioana României s-a calificat, în premieră, la Turneul Final Four al Cupei EHF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici