Bob Marley a fost un artist care s-a dedicat atât muzicii, cât şi fotbalului

  • Bob Marley s-a născut în Jamaica, pe 6 februarie 1945
  • Bob Marley a murit când avea 36 de ani, pe 11 mai 1981
  • Fiica lui Bob Marley a susţinut financiar naţionala de fotbal feminin din Jamaica
258 afișări
Imaginea articolului Bob Marley a fost un artist care s-a dedicat atât muzicii, cât şi fotbalului

Bob Marley a fost un artist care s-a dedicat atât muzicii, cât şi fotbalului

Ştii că Bob Marley a fost unul dintre cei mai mari cântăreţi din istorie, dar poate nu ştii cât de mult iubea fotbalul. Fotbalul era la fel de important pentru Bob Marley ca muzica.

El era atât de îndrăgostit de fotbal, încât spunea „Dacă vrei să mă cunoşti, va trebui să joci fotbal împotriva mea”.

Bob Marley: Fotbalul e o abilitate în sine. O lume întreagă, un univers întreg în sine. Eu îl iubesc pentru că trebuie să fii priceput ca să îl joci. Pentru că aşa cum jucăm fotbal, aşa şi cântăm.

Şi apropiaţii lui îl lăudau pe teren. Muzicianul Levi Roots îl compara pe Bob Marley cu Maradona.

Levi Roots: Încă îmi vine să mă ciupesc. Nu jucam aşa cum ar fi trebuit pentru că eram fermecat că jucam împotriva omului ăstuia. Prietenii îmi strigau „Ia-l, Levi, ia-l!” când avea Bob mingea şi dribla cu ea de zici că era Maradona.

Chiar şi după moartea sa, Bob Marley a rămas strâns legat de fotbal. Melodia sa, „Three Little Birds” a devenit cântec de galerie pentru fanii lui Ajax.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici