Boca: Arbitrul a făcut două greşeli flagrante

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, sâmbătă, că arbitrul Georgian Ionescu a făcut două greşeli mari în partida cu FC Vaslui, din etapa a XIX-a a Ligii I, pierdută de ieşeni, cu scorul de 0-2.

22 afișări
Imaginea articolului Boca: Arbitrul a făcut două greşeli flagrante

Boca: Arbitrul a făcut două greşeli flagrante (Imagine: Mediafax Foto)

"Arbitrul Ionescu a făcut două greşeli flagrante în meciul cu FC Vaslui! Au fost două greşeli flagrante de arbitraj. În faza premergătoare golului al doilea al vasluienilor a fost ofsaid. Nu s-a dictat nimic, faza a continuat cu un corner în urma căruia ei au marcat. Iar golul înscris de Cristian Munteanu a fost perfect valabil", a spus Boca.

"Într-adevăr am întâlnit o echipă bună, care sunt convins că va participa şi în acest an în cupele europene, dar care nu avea nevoie de ajutorul arbitrului pentru a câştiga. Noi am făcut o primă repriză mai slabă, dar asta nu înseamnă că arbitrul Ionescu nu a greşit flagrant la cele două faze de care am amintit. Aş vrea să cred că la cele două faze în care cei doi portari ai noştri au fost accidentaţi, ambii ajungând la spital, au fost simple faze de joc şi nu au fost intenţionate. Sperăm ca starea lor de sănătate să fie bună", a mai declarat Sorin Boca.

Citeşte şi:

Rezultate de vineri din Liga I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici