Boca: Balde a fost legitimat la Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că atacantul din Guineea Bissau, Ibraima Balde, a fost legitimat la gruparea din dealul Copoului.

15 afișări
Imaginea articolului Boca: Balde a fost legitimat la Poli Iaşi

Boca: Balde a fost legitimat la Poli Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Săptămâna trecută am primit cartea verde a jucătorului Ibraima Balde, iar zilele acestea am reuşit legitimarea sa, astfel că atacantul din Guineea Bissau ar putea evolua pentru noi chiar în partida cu Astra Ploieşti, de vineri. Rămâne ca antrenorul Petre Grigoraş să decidă acest lucru. Balde va purta la Poli Iaşi tricoul cu numărul 21, tricou care îi fusese iniţial repartizat lui Florin Sandu, jucător care a fost trimis la echipa a doua", a spus Boca.

Ibraima Fali Balde (23 de ani, 1,81 m, 70 kg) a mai jucat la echipele:

Estrela Amadora (sezonul 2003-2004),

Tourizense, Ribeira Brava (2004-2005),

Lousada (2005-2006),

Odivelas (2006-2008),

Ştiinţa Bacău şi Beira Mar (2008-2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici