Boca: Cu Gloria Buzău avem doar varianta victoriei

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat într-o conferinţă de presă că pentru partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Gloria Buzău, elevii lui Cristiano Bergodi au doar varianta victoriei.

16 afișări
Imaginea articolului Boca: Cu Gloria Buzău avem doar varianta victoriei

Boca: Cu Gloria Buzău avem doar varianta victoriei (Imagine: Mediafax Foto)

"Partida cu Gloria Buzău este un joc extrem de important, aşa cum au fost toate meciurile din acest retur de campionat. Cu Gloria Buzău avem doar varianta victoriei, pentru a putea spera în continuare la atingerea obiectivului propus, salvarea de la retrogradare. Am încercat după eşecul cu CS Otopeni să uităm cât mai repede acel joc şi să ne concentrăm doar pe partida de mâine (n.r. - sâmbătă). Eu cred că echipa a demonstrat în acest retur de campionat, cel puţin pe teren propriu, că poate câştiga indiferent de adversarul avut în faţă. Să nu uităm că am bătut pe Craiova şi pe Dinamo, două echipe care participa în cupele europene", a afirmat Sorin Boca.

Intrarea este liberă

"Am luat decizia, la fel ca şi în meciul cu Gaz Metan Mediaş, să lăsăm intrarea liberă la partida cu Gloria Buzău, pentru că avem nevoie de suporterii noştri. Normal că toţi am fost supăraţi după înfrângerea cu CS Otopeni, dar cred că fanii noştri trebuie să treacă peste acel joc şi să vină în număr cât mai mare sâmbătă pentru a-i susţine pe jucători. Intrarea se va face la tribune pe bază de tichete gratuite, date de club, în timp ce la peluze se va lăsa intrarea liberă".

Andrei Cristea revine în lot

"Îmbucurător pentru noi este faptul că pentru partida de mâine (n.r. - sâmbătă) va reveni în lot atacantul Andrei Cristea, care a fost suspendat etapa trecută. Sper că el va repeta evoluţiile bune din acest retur de campionat şi ne va ajuta să luăm cele trei puncte extrem de importante în ecuaţia salvării de la retrogradare", a spus Boca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici