Boca: Era greu să-l convingem pe Bergodi să continue cu noi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, sâmbătă, că regretă că a pierdut un antrenor de talia lui Cristiano Bergodi şi a precizat că era greu să îl convingă pe italian să rămână, având în vedere oferta de la Steaua.

12 afișări
Imaginea articolului Boca: Era greu să-l convingem pe Bergodi să continue cu noi

Boca: Era greu să-l convingem pe Bergodi să continue cu noi

"Cu părere de rău trebuie să spun că nu am putut concura cu Steaua pentru Bergodi. Era greu să-l convingem să continue cu noi, în condiţiile în care a fost dorit la Steaua, unde are la dispoziţie un buget mai mare decât al nostru şi unde are un lot de jucători cu care îşi poate propune obiective de performanţă. Cristiano Bergodi este un antrenor foarte bun şi un caracter deosebit. Rămâne să ne orientăm spre un alt antrenor", a afirmat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că tehnicianul italian va face performanţă la Steaua, dacă va fi lăsat: "Vreau să-i mulţumesc încă o dată lui Cristiano Bergodi pentru ceea ce a făcut la Poli Iaşi şi să-i doresc mult succes la Steaua. Sunt convins că va face performanţă la noua sa echipa, numai dacă va fi lăsat să-şi facă treaba, aşa cum ştie el mai bine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici