Boca: Îi vom propune un contract lui Bergodi până în vară

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, sâmbătă, că în discuţia pe care o va avea cu antrenorul italian Cristiano Bergodi, îi va propune acestuia un contract până în vară cu posibilitatea de prelungire pentru încă doi ani.

16 afișări
Imaginea articolului Boca: Îi vom propune un contract lui Bergodi până în vară

Boca: Îi vom propune un contract lui Bergodi până în vară

"Domnul Cristiano Bergodi va veni diseară (n.r. - sâmbătă seară) la Iaşi şi urmează ca mâine (n.r. - duminică) să purtăm o discuţie cu el pentru preluarea funcţiei de antrenor principal la Poli Iaşi. Îi vom propune un contract lui Bergodi până în vară, cu posibilitatea de prelungire pentru încă doi ani. Din câte am înţeles, dacă va semna cu noi, domnul Bergodi îl va dori ca antrenor secund pe Renzo Rossi, cu care a mai colaborat şi la celelalte echipe pe care le-a pregătit în România", a spus Sorin Boca.

Oficialul ieşean a precizat că i s-ar părea normal ca antrenorii secunzi Narcis Ciocârlan şi Ioan Câmpeanu să rămână în continuare la gruparea din dealul Copoului: "În cazul în care ne vom înţelege cu domnul Cristiano Bergodi şi va deveni antrenorul principal la Poli Iaşi, normal ar fi ca antrenorii secunzi să rămână la echipă. Narcis Ciocârlan şi Ioan Câmpeanu îi ştiu foarte bine pe jucători şi
ar fi legătura dintre fotbalişti şi antrenorul principal, chiar dacă domnul Bergodi vrea să-l aducă secund şi pe domnul Renzo Rossi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici