Boca: Jucătorii se vor agăţa de fiecare minge pentru a câştiga meciul cu Steaua

Preşedintele grupării Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, într-un comunicat apărut pe site-ul oficial al clubului, că jucătorii săi vor lupta pentru fiecare balon pentru a câştiga meciul cu Steaua, de duminică, despre care au apărut zvonuri că ar putea fi trucat.

1 afișare
Imaginea articolului Boca: Jucătorii se vor agăţa de fiecare minge pentru a câştiga meciul cu Steaua

Boca: Jucătorii se vor agăţa de fiecare minge pentru a câştiga meciul cu Steaua (Sursa: MediafaxFoto)

"Conducerea Politehnica Iaşi a luat act cu surprindere şi dezămagire de suspiciunile de non-combat care au apărut înaintea meciului cu Steaua Bucureşti. (…) Înţelegem că miza pentru câştigarea campionatului este una uriaşă, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar, dar Politehnica Iaşi este şi va rămâne în afara acestor lupte. Nu vrem să fim amestecaţi în războaiele echipelor din Capitală cu echipa din Cluj. Jucătorii noştri se vor agăţa de fiecare minge pentru a câştiga acest meci şi avem încredere maximă atât în ei, cât şi în conducerea tehnică a echipei", a spus Boca.

Potrivit site-ului Politehnica Iaşi, oficialul ieşean crede că "prin aceste acuze s-a încercat destabilizarea atmosferei la echipă", dar că tot ce s-a reuşit a fost mobilizarea formaţiei sale în vederea meciului de duminică, de la ora 20.30, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici