Boca: Leandro a semnat pe şase luni cu Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, miercuri, că jucătorul brazilian Leandro da Silva a semnat cu gruparea din dealul Copoului un contract pe o perioadă de şase luni.

12 afișări
Imaginea articolului Boca: Leandro a semnat pe şase luni cu Poli Iaşi

Boca: Leandro a semnat pe şase luni cu Poli Iaşi

"Atacantul brazilian Leandro Mariano da Silva a semnat cu noi un contract pe şase luni, pe baza acordului de împrumut trimis de cei de la FK Most. Urmează să primim cartea verde a jucătorului pentru a-l putea legitima şi nu cred că vor fi probleme să intrăm în posesia acestui document", a spus Sorin Boca.

În ceea ce-l priveşte pe fundaşul Petar Jovanovic, oficialul ieşean a precizat că negocierile cu formaţia de care aparţine, FC Vaslui, nu au avansat.

"Negocierile cu cei de la FC Vaslui pentru fundaşul Petar Jovanovic nu au avansat deloc. Nu ştim dacă acesta va putea juca pentru noi sau nu. În aceste condiţii aşteptăm un răspuns şi de la Dinamo Bucureşti pentru fundaşul Sergiu Homei, jucător care a mai evoluat la noi. Dacă oficialii clubului Dinamo vor fi de acord, noi l-am vrea pe Homei împrumut până în vară", a mai spus Boca.

Sorin Boca a menţionat că atacantul Marius Matei, de la echipa FC Botoşani, va fi împrumutat până în vară la formaţia Poli Iaşi.

"Marius Matei a fost în probe la noi în această iarnă, însă nu a mers cu noi în cantonamentul din Antalya deoarece atunci nu ne-am înţeles cu cei de la FC Vaslui. Acum jucătorul aparţine de FC Botoşani şi avem acceptul verbal pentru un împrumut gratuit până în vară al jucătorului", a explicat Boca.

Vezi aici programul primelor trei etape din returul Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici