Boca: "Onuţ va face recuperarea la Bologna"

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, sâmbătă, că fundaşul grupării din dealul Copoului, Bogdan Onuţ, va face recuperarea la Bologna, pentru a nu risca alte complicaţii.

18 afișări
Imaginea articolului Boca: "Onuţ va face recuperarea la Bologna"

Boca: "Onuţ va face recuperarea la Bologna"

"În urma discuţiilor purtate şi cu medicul echipei noastre (n.r. – Marius Pralea), am decis ca Bogdan Onuţ să facă recuperarea la Bologna, la clinica Iskinetic, acolo unde a făcut şi investigaţiile. Bogdan va pleaca sâmbătă la Bucureşti, iar luni va fi prezent la clinica de la Bologna.
Am luat această decizie pentru a nu risca nimic în ceea ce priveşte recuperarea sa. Ştim că Bogdan îşi doreşte foarte mult să revină cât mai repede şi vrem să nu forţeze“, a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că speră ca Onuţ să se refacă în cel mai scurt timp: "Onuţ este un om de bază al echipei, căpitanul formaţiei noastre, şi de aceea sper să se refacă în cel mai scurt timp pentru a fi pe teren. El trebuie să stea cel puţin două săptămâni departe de teren, după care va începe programul de recuperare“.

Bogdan Onuţ s-a accidentat în meciul amical cu Banska Bystrica şi a fost diagnosticat cu o acumulare de lichid la genunchi, din cauza suprasolicitării.

Citeşte şi:

Bogdan Onuţ a fost trimis la un control medical la Bologna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici