Boca: Tănasă va reveni la Universitatea Craiova

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, sâmbătă, că atacantul Ciprian Tănasă şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea din dealul Copoului şi va reveni la Universitatea Craiova, echipă de unde fusese împrumutat în vară.

16 afișări
Imaginea articolului Boca: Tănasă va reveni la Universitatea Craiova

Boca: Tănasă va reveni la Universitatea Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

"Am purtat mai multe discuţii cu Ciprian Tănasă pentru a-l convinge să continue cu noi. Nu am reuşit să ne înţelegem, astfel că Tănasă va reveni la Craiova. În aceste condiţii, în funcţie şi de ce va spune noul antrenor, va trebui să aducem în această iarnă la echipă unul sau doi atacanţi. Nu avem încă nişte nume pentru că aşteptăm să vedem ce va sune şi noul antrenor", a afirmat Sorin Boca.

Tănasă: Am fost luat puţin prin surprindere

Atacantul Ciprian Tănasă a declarat că a fost luat puţin prin suprindere de rechemarea la echipa craioveană.

"Sunt pe drum, vin de la Iaşi, sunt puţin obosit pentru că am avut antrenament de dimineaţă, însă îmi doresc foarte mult să ajung cât mai repede în Craiova. Am fost luat puţin prin surprindere de rechemarea mea la echipă, însă vreau să le mulţumesc pentru decizia luată. Mâine (n.r. - duminică), am să mă prezint la antrenamente, vreau să mă pregătesc cât mai bine şi să dau totul pentru Universitatea", a spus Tănasă.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a precizat că a încheiat colaborarea cu Poli Iaşi pe cale amiabilă. "Am avut probleme cu banii acolo, însă am ajuns la înţelegere cu ei şi s-a rezolvat totul pe cale amiabilă. Am renunţat şi la memoriu. Acum mă interesează doar Universitatea Craiova", a explicat Tănasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici