Bogdan Raţiu, responsabil de ordine şi siguranţă la FC Dinamo, a murit la 39 de ani

Bogdan Raţiu, responsabil de ordine şi siguranţă al FC Dinamo, a încetat din viaţă, sâmbătă, la 39 de ani, după ce săptămâna trecută a suferit un atac cerebral, informează site-ul oficial al grupării şi Şoseaua Ştefan cel Mare.

559 afișări
Imaginea articolului Bogdan Raţiu, responsabil de ordine şi siguranţă la FC Dinamo, a murit la 39 de ani

Bogdan Raţiu, responsabil de ordine şi siguranţă la FC Dinamo, a murit la 39 de ani (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Inima lui Bogdan Raţiu a încetat să mai bată în această dimineaţă, în jurul orei 6.30, la Spitalul Clinic de Urgenţă din Târgu Mureş. Sămbăta trecută, Responsabilul de Ordine şi Siguranţă al clubului din Şoseaua Stefan cel Mare a suferit un accident cerebral vascular (atac cerebral), fiind internat de urgenţă mai întâi la Spitalul Judeţean Alba Iulia şi apoi la Spitalul Clinic de Urgenţă din Tg. Mureş. După o săptamana de luptă cu viaţa, Bogdan Raţiu a plecat dintre noi, la doar 39 de ani. Conducerea clubului, antrenorii şi jucătorii dinamovişti, colegii si prietenii sunt alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească!", scrie fcdinamo.ro.

Bogdan Raţiu era căsătorit şi avea doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici