Bogdan Stancu, al şaptelea jucător din istoria clubului Genclerbirligi care ajunge la 50 de goluri marcate

Bogdan Stancu (32 de ani) a devenit al şaptelea jucător din istoria clubului turc Genclerbirligi care ajunge la 50 de goluri marcate. Atacantul român a atins această bornă având cel mai mic număr de meciuri.

69 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stancu, al şaptelea jucător din istoria clubului Genclerbirligi care ajunge la 50 de goluri marcate

Sursa: Hepta

Sâmbătă, Stancu a punctat de două ori pentru Genclerbirligi, în meciul cu Goztepe, scor 3-1, din runda cu numărul 15 a primei ligi din Turcia. Cu aceste reuşite, românul a devenit cel mai bun marcator din actualul sezon, cu 10 goluri, la egalitate cu Adis Jahovic, de la Yeni Malatyaspor.

În plus, potrivit unei statistici publicate de club, Bogdan Stancu face parte dintr-un clasament select. El este doar al şaptelea jucător din istoria clubului Genclerbirligi care înscrie 50 de goluri, performanţă realizată în doar 122 de partide.

Clasamentul celor mai buni marcatori din istoria lui Genclerbirligi:

1. Andre Kana N'Gole - 73 de goluri (147 de meciuri)
2. Avni Okumuş - 72 de goluri (317 meciuri)
3. Orhan Yuksel - 71 de goluri (235 de meciuri)
4. Umit Karan - 69 de goluri (150 de meciuri)
5. Souleymane Youla - 56 de goluri (134 de meciuri)
6. Bogdan Stancu - 50 de goluri (122 de meciuri)
7. Harun Erol - 50 de goluri (193 de meciuri)
8. Mouammer Nurlu - 48 de goluri (150 de meciuri)
9. Zeynel Soyuer - 48 de goluri (291 de meciuri)
10. Abdullah Cevrim - 48 de goluri (154 de meciuri)

Bogdan Stancu s-a întors la Genclerbirligi în ianuarie 2019. El a mai evoluat la formaţia turcă în perioada iulie 2013-ianuarie 2017.

Stancu şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a României în februarie 2018. Atacantul a acumuat 52 de prezenţe şi 14 goluri la prima reprezentativă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici