Bogdan Stancu e deja al Stelei, spune Becali

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, luni, că atacantul Bogdan Stancu de la Unirea Urziceni este ca şi transferat la gruparea din Bulevardul Ghencea, la Steaua urmând să vină şi alţi jucători de valoare.

12 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stancu e deja al Stelei, spune Becali

Bogdan Stancu e deja al Stelei, spune Becali (Imagine: Mediafax Foto)

"O să-i vedeţi pe cei care o să vină la Steaua. Uite, astăzi va mai veni unul. A venit Stancu, va mai veni unul. Stancu nu că e sigur, e 99,99,99,99 la sută. Am vorbit cu Bucşaru, ce, Mihai Stoica şi Dan Petrescu sunt patroni? Stancu e deja al Stelei, e sută la sută, vor veni numai jucători de valoare. Nu trebuie să stiţi voi, o să vedeţi la momentul potrivit. Szekely? Nu ştiu, e posibil să vină", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că va face o echipă "superputernică". "Tot am făcut selecţie, e momentul când trebuie trei-patru jucători şi gata, ca să-i placă lui Rădoi, să nu mai vrea să plece", a comentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici