Bogdan Stancu: O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte mult în lupta pentru titlu

Fotbalistul echipei Steaua, Bogdan Stancu, a declarat, vineri, că o victorie în derbiul cu Dinamo, din etapa a XXII-a a Ligii I, ar ajuta foarte mult gruparea bucureşteană în lupta pentru titlu.

13 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stancu: O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte mult în lupta pentru titlu

Bogdan Stancu: O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte mult în lupta pentru titlu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Este bine că am ajuns pe primul loc, însă acum foarte importante pentru noi sunt cele trei puncte din meciul de miercuri. Steaua - Dinamo este cel mai aşteptat meci din România şi pentu orice jucător este o onoare să evolueze într-o asemenea partidă. O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte mult în lupta pentru titlu", a spus Stancu.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, în care golul a fost marcat de Stancu, în minutul 10.

"Am trăit periculos acest meci, mai mult pentru că ne-am făcut noi meciul greu. Am avut multe ocazii şi puteam să facem o diferenţă de două-trei goluri, însă le-am ratat. Mă bucur că am marcat şi în acest meci, normal că vreau să dau goluri în fiecare partidă. Mă bucur că a fost şi Răzvan Lucescu în tribună şi cine ştie, poate dacă voi continua cu evoluţiile bune, mă va chema şi la echipa naţională. Nu ştiu dacă este supărat pe mine, pentru că nu m-a sunat", a afirmat Stancu.

Stancu a fost convocat de selecţionerul Răzvan Lucescu pentru partida dintre România U-23 şi Italia U-23, însă nu s-a prezentat la reunirea lotului din cauza unei contracturi musculare suferite la partida din Liga I, cu Unirea Urziceni.

"Eu chiar am avut o contractură şi am căzut de acord cu doctorul echipei că este mai bine să nu joc. Nu ştiu dacă l-am supărat prea tare pe Răzvan şi din acest motiv să nu mai cheme jucători de la Steaua la echipa naţională. Dacă noi vom avea evoluţii bune, el va fi obligat să ne cheme", a adăugat jucătorul stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici