Boloni alege jucătorii în metafore

Jurnaliştii belgieni au remarcat că antrenorul echipei Standard Liege, Ladislau Boloni, a apelat din nou la metafore, făcând o comparaţie inedită pentru a explica de ce alege anumiţi jucători în lotul formaţiei sale pentru meciurile din campionat, informează site-ul 7sur7.be.

14 afișări
Imaginea articolului Boloni alege jucătorii în metafore

Boloni alege jucătorii în metafore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştiţi, când trăiam în Transilvania, mergeam cu căruţa trasă de cai. Ei, bine, întotdeauna loveam cu biciul în calul mai puternic. Vreau să-l responsabilizez mai mult pe Gucci (Onyewu) decât pe Alex Da Silva, mai mult pe Defour decât pe Carcela, mai mult pe Jova decât pe Benteke...", povesteşte Boloni pentru publicaţia Derniere Heure pentru a-şi justifica alegerile de jucători.

Autorii articolului menţionează că tehnicianul român are simţul metaforei. "Am remarcat deja asta duminică, când a evocat victoria echipei Standard şi revenirea în fruntea clasamentului în campionatul belgian. «Bebeluşul este frumos, dar naşterea a fost dificilă», a spus atunci Boloni", scrie sursa citată.

Boloni a adăugat că la Standard nimeni nu are asigurat postul de titular, aluzie la polemica privind cei doi portari ai echipei, Aragon Espinoza şi Sinan Bolat. "În meciul cu Genk am avut un portar numărul 1 timp de 90 de minute. Însă nimic nu este stabilit, pentru meciul cu Charleroi am doi portari buni", a spus românul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici