Boloni: Am fost prezenţi în joc până când Anderlecht a crescut ritmul

Tehnicianul Ladislau Boloni s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de Standard Liege în meci de pe terenul formaţiei Anderlecht Bruxelles, scor 4-2, din etapa a XXIII-a a campionatului belgian, precizând însă că echipa sa a arărat şi multe lucruri bune în acest joc, informează Footgoal.net.

15 afișări
Imaginea articolului Boloni: Am fost prezenţi în joc până când Anderlecht a crescut ritmul

Boloni: Am fost prezenţi în joc până când Anderlecht a crescut ritmul (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Per ansamblu consider că am arătat la meciul cu Anderlecht mai multă prezenţă în joc, disciplină şi calităţi individuale decât am arătat la meciul cu Braga (n.r.- din Cupa UEFA). Consider că în special în partea ofensivă am fost extrem de activi. Cele două goluri înscrise demostrează acest lucru şi ocaziile ratate le confirmă. Prezenţa noastră în meci a fost suficientă până ce Anderlecht a crescut ritmul şi s-a arătat mult mai riguroasă. Când au început să forţeze am demonstrat că nu am avea mijloacele necesare să le răspundem în mod eficient. Poate că mă repet, dar cred că dacă nu am fi primit primul gol egalizator, jocul ar fi fost cu totul altul", a precizat antrenorul român pentru presa din Belgia.

Standard Liege a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2, de formaţia Anderlecht Bruxelles, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului belgian. Pentru Standard au înscris Dalmat '9 şi Mbokani '49, în timp ce pentru gazde au marcat Boussoufa '44, '60, Wasilewski '66 din penalti şi Sutter '74.

În urma acestei victorii, Anderlecht Bruxelles a acumulat 53 de puncte şi s-a distanţat de principala urmăritoare, Standard Liege, care a rămas cu 49 de puncte. Locul trei este ocupate de FC Bruges, cu 41 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici