Boloni: "Eu sunt maghiar, punct"

Antrenorul echipei Standard Liege, Ladislau Boloni, a declarat că se consideră mai mult maghiar decât român, chiar dacă a jucat pentru naţionala României şi a pregătit prima reprezentativă, informează publicaţia La Derniere Heure.

116 afișări
Imaginea articolului Boloni: "Eu sunt maghiar, punct"

Boloni: "Eu sunt maghiar, punct" (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă întrebaţi de ce prefer să se spună că sunt maghiar mai degrabă decât român. Nu este chestie de preferinţă, eu sunt maghiar, punct. Acest lucru nu mă împiedică să locuiesc în România, unde am jucat, inclusiv la echipa naţională. Chiar dacă am făcut parte din minoritatea maghiară, am marcat contra Ungariei, am pregătit naţionala română să învingă Ungaria în preliminariile Cupei Mondiale. Însă am primit educaţie şi am învăţat cultură maghiară. Mulţumesc părinţilor mei. Acest lucru m-a marcat: fiind în minoritate, am avut de depăşit mult prea multe dificultăţi ca să nu rămână urme", a afirmat Boloni.

Ladislau Boloni spune că este sociabil, dar nu vrea să fie deranjat când lucrează. "Sunt exigent şi aştept de la cei care mă înconjoară să fie la fel. Poate este o greşeală. Exigenţa este o greşeală ce poate deveni defect. Pentru alte calităţi şi defecte întrebaţi-o pe soţia mea", a spus Boloni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici