Boloni s-a înţeles pentru un contract de doi ani cu PAOK Salonic

Tehnicianul Ladislau Boloni a ajuns la un acord cu gruparea PAOK Salonic pentru un contract pe doi ani, el urmând să semneze înţelegerea şi să fie prezentat oficial astăzi potrivit unui comunicat al clubului grec.

167 afișări
Imaginea articolului Boloni s-a înţeles pentru un contract de doi ani cu PAOK Salonic

Boloni s-a înţeles pentru un contract de doi ani cu PAOK Salonic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

S-a ajuns la un acord verbal între PAOK şi domnul Boloni pentru următorii doi ani. În 9 iunie contractele vor fi semnate şi el va fi prezentat oficial", se arată în comunicatul citat de ekathimerini.com.

Potrivit presei franceze, Boloni ajusese la un acord cu PAOK încă de săptămâna trecută.

Ladislau Boloni a antrenat în sezonul recent încheiat echipa franceză RC Lens, iar finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că i-a facut o ofertă tehnicianului. Miercuri, Becali a afirmat că a hotărât să nu mai continue negocierile cu Boloni, deoarece acesta a tot amânat să răspundă dacă acceptă oferta Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici