Boloni se simte urmărit de ghinion

Tehnicianul român Ladislau Boloni, care a demisionat miercuri de la conducerea tehnică a formaţiei Standard Liege, a declarat, într-un inteviu acordat ziarului Het Laatste Nieuws, că nu a avut niciodată atâta ghinion în cariera sa ca în acest sezon, informează site-ul clubului belgian.

11 afișări
Imaginea articolului Boloni se simte urmărit de ghinion

Boloni se simte urmărit de ghinion (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Sunt antrenor de 18 ani şi niciodată nu am avut atâta ghinion ca în acest an. Găsisem oaza, dar acum ne aflăm încă în deşert. Transferurile făcute sunt pariuri pentru viitor. În trei sau patru ani acestea vor fi cu adevărat profitabile pentru club, dar nu în acest moment. De asemenea, Marcos şi Sarr nu au atins nivelul lor de sezonul trecut, din cauza plecării lui Onyewu. Şi atacul la care mă aşteptam nu a venit niciodată. Să fim sinceri: cu excepţia lui Jovanovici, cine poate face diferenţa la Standard?", a declarat tehnicianul român.

Internaţionalul american Oguchi Onyewu, care plecat la începutul acestui sezon de la Standard Liege la AC Milan, s-a declarat surprins de plecarea lui Boloni de pe banca tehnică a formaţiei belgiene. "Nu ştiu situaţia internă a clubului, dar sunt surprins de această plecare. Totuşi, nu trebuie uitată absenţa din acest sezon a lui Defour, care este un jucător cheie pentru Standard. Toată lumea ştie că Boloni este un antrenor bun. Altfel, nu ar fi câştigat titlul cu Standard. În acel an, am obţinut rezultate mari", a precizat fostul fundaş al echipei Standard, citat de footgoal.net.

Tehnicianul român Ladislau Boloni şi-a prezentat, miercuri, demisia din funcţia de antrenor al echipei Standard Liege, la care este legitimat atacantul Gheorghe Grozav. Înţelegerea dintre cele două părţi a fost reziliată pe cale amiabilă. În ultimul sezon şi jumătate Boloni a pregătit pe Standard Liege reuşind să câştige campionatul Belgiei la finalul sezonului 2008/2009, dar şi Supercupa Belgiei în 2008. Standard Liege a ocupat locul trei în grupa H a Ligii Campionilor din acest sezon şi a obţinut calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europei. Antrenorul secund al lui Ladislau Boloni, Joachim Preto, a părăsit şi el formaţia belgiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici