Boloni şi-a depus CV-ul pentru a deveni antrenorul echipei Coventry City

Fostul selecţioner al României, Ladislau Boloni, şi-a depus CV-ul pentru a deveni antrenorul principal al echipei Coventry City, din liga a doua engleză, informează cotidianul Coventry Telegraph.

43 afișări
Imaginea articolului Boloni şi-a depus CV-ul pentru a deveni antrenorul echipei Coventry City

Boloni şi-a depus CV-ul pentru a deveni antrenorul echipei Coventry City (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Fotbalul englez este în opinia mea cel mai bun din lume şi am avut şansa de a juca împotriva unor echipe de top din Anglia - Arsenal şi Liverpool în Liga Campionilor şi Everton în Cupa UEFA, ceea ce a reprezentat o experienţă frumoasă pentru mine şi pentru Standard Liege. Sunt foarte motivat. Am petrecut mai multe săptămâni în Anglia anul trecut şi vreau să lucrez în această atmosferă deosebită. Ştiu că în Championship jocul se axează mai mult pe partea fizică, dar îmi place acest lucru şi în acelaşi timp îmi place jocul ofensiv. Acesta este stilul meu şi sunt gata să fac o treabă bună", a declarat Boloni.

Potrivit Coventry Telegraph, Boloni este primul tehnician care şi-a declarat public disponibilitatea pentru a prelua postul de antrenor al echipei care a terminat sezonul în Championship pe locul 19.

Preşedintele clubului englez, Ray Ranson, a declarat că până în prezent a primit numeroase solicitări pentru postul de antrenor principal, rămas vacant după demiterea lui Chris Coleman, în luna mai.

Ladislau Boloni a demisionat, la 10 februarie, din funcţia de antrenor al echipei belgiene Standard Liege, înţelegerea dintre cele două părţi fiind reziliată pe cale amiabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici