Bonazzoli: Mutu este mai bun decât Cassano

Atacantul Emiliano Bonazzoli, transferat sub formă de împrumut de echipa AC Fiorentina de la formaţia Sampdoria Genova, a declarat, miercuri, că Adrian Mutu este mai bun decât Antonio Cassano, informează cotidianul Tuttosport.

16 afișări
Imaginea articolului Bonazzoli: Mutu este mai bun decât Cassano

Bonazzoli: Mutu este mai bun decât Cassano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cassano este individualist, pe când Mutu este un jucător care se pune în slujba echipei. Din punctul meu de vedere, Mutu este mai bun decât Cassano. Nu am niciun regret că am plecat de la Sampdoria. Am venit cu braţele deschise la Fiorentina şi sunt motivat să demonstrez că nu sunt un jucător terminat după cele două accidentări grave pe care le-am avut", a spus Bonazzoli, care a fost coleg cu Mutu la FC Parma.

Emiliano Bonazzoli, în vârstă de 30 de ani, a fost adus la Fiorentina sub formă de împrumut până la vară, această tranzacţie fiind inclusă în transferul atacantului Giampaolo Pazzini la Sampdoria.

În cariera sa, Bonazzoli a evoluat la formaţiile Brescia, Cesena, FC Parma, Hellas Verona, Reggina şi Sampdoria Genova.

Citeşte şi:

Mutu, locul 55 în clasamentul marcatorilor din 2008

Mutu ar putea ajunge la Inter

Zeffirelli: Mutu este un şmecher plictisit

Antognoni: Mutu e perfect

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici