Bonetti: Niciunul dintre cartonaşele roşii nu e justificat

Antrenorul Dario Bonetti a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că niciunul dintre catonaşele roşii arătate de arbitrul Teodor Crăciunescu în partida Dinamo - Internaţional Curtea de Argeş, scor 0-1, nu este justificat.

15 afișări
Imaginea articolului Bonetti: Niciunul dintre cartonaşele roşii nu e justificat

Bonetti: Niciunul dintre cartonaşele roşii nu e justificat (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi pare rău pentru suporteri şi sper ca din etapa a treia să începem să jucăm şi noi. E greu să joci când ai doi oameni eliminaţi, iar jocul se rupe. Niciunul dintre cartonaşele roşii nu e justificat. După prima eliminare, totul a deveit mai dificil, iar golul lor a fost un cadou făcut de noi, pentru că fiecare ştia ce are de făcut. Speram să putem juca 11 la 11 şi atunci era clar că puteam câştiga. E normal să pierzi după un asemnea arbitraj. În general, nu vorbesc despre arbitri, îi respect, dar din păcate, după meciul din această seară, nu mai pot spune asta. Ne putem da seama că lucrurile nu au decurs aşa cum trebuia", a spus Bonetti.

Dario Bonetti a precizat că înlocuirea atacantului Ionel Dăcniulescu cu jucătorul Cosmin Moţi a fost făcută pentru a păstra echilibrul echipei.

"Schimbarea lui Dănciulescu a fost făcută pentru a păstra echilibrul echipei, chiar şi când am rămas în nouă oameni. Această schimbare avea loc oricum la pauză, iar dacă nu era şi a doua eliminare am fi încercat să fim mai ofensivi. Chiar şi când am avut doi oameni în minus, am făcut un joc defensiv bun, pentru că altă variantă nu aveam. Dacă deschideam jocul, riscam să primim mai multe goluri", a menţionat antrenorul.

Referindu-se la formaţia Slovan Liberec, adversara echipei Dinamo în play-off-ul Ligii Europa, Dario Bonetti a spus: "Toţi adversarii sunt dificili, pentru că toate echipele sunt foarte bine organizate, iar diferenţa de valoare nu mai este atât de mare. Trebuie să culegem informaţii despre ei, să vedem la ce nivel sunt, şi apoi să vedem ce este de făcut".

Dinamo a pierdut, vineri, primul meci de pe teren propriu din sezonul 2009-2010 al Ligii I, cu scorul de 0-1 în faţa nou-promovatei echipei Internaţional Curtea de Argeş, partidă în care formaţia pregătită de italianul Dario Bonetti a evoluat în dublă inferioritate numerică, după eliminările lui Dragoş Grigore şi Gabriel Tamaş, din minutele 12 şi 44.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici