Bonetti: Nu pot comenta ce i s-a întâmplat lui Bergodi, dar apreciez munca lui la Steaua

Antrenorul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu poate comenta ceea ce i s-a întâmplat tehnicianului italian Cristiano Bergodi la Steaua, dar că apreciază munca pe care acesta a făcut-o la gruparea din Bulevardul Ghencea.

15 afișări
Imaginea articolului Bonetti: Nu pot comenta ce i s-a întâmplat lui Bergodi, dar apreciez munca lui la Steaua

Antrenorul Dario Bonetti (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"S-a întâmplat de multe ori ca patronul să intre în vestiar, în perioada când eram jucător, dar nu a fost nimic special. Fiecare are modul lui de a vedea lucrurile şi nu pot avea o părere despre ce i s-a întâmpat lui Bergodi, dar pot aprecia munca pe care a făcut-o la Steaua. Sigur că Borcea (n.r.- preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea) poate intra oricând în vestiar, el s-a comportant mereu corect faţă de noi şi ştie că nu trebuie să rupă un echilibru", a spus Bonetti.

Întrebat dacă Borcea vine la vestiar pentru a le promite jucătorilor mai mulţi bani ca să câştige, Bonetti a răspuns: "Eu am pierdut finala Cupei UEFA, când erau foarte mulţi bani în joc. Banii sunt importanţi, contează până la un anumit moment, când intervine o barieră fizică şi psihică".

La finalul conferinţei de presă, antrenorul dinamovist s-a arătat suprins de faptul că jurnaliştii nu i-au mai adresat întrebarea "Câte duminici crede că va mai rămâne pe banca tehnică a formaţiei Dinamo?", tot el fiind cel care a dorit să dea un răspuns: "Nu ştiu câte duminici o să mai stau, dar mă bucur că o să mai prind încă una în care o să avem un meci foarte important".

Dinamo Bucureşti va întâlni duminică, de la ora 20.00, pe teren propriu, formaţia Unirea Urziceni, în cadrul etapei a VII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici