Bonetti: Obiectivul nostru a fost de a câştiga, nu de a juca bine

Tehnicianul Dario Bonetti a declarat miercuri seară, după victoria din finala Cupei României-Timişoreana, că meciul a fost dificil, după cum se aştepta, însă a precizat că obiectivul echipei Dinamo a fost de a câştiga, nu de a juca bine.

193 afișări
Imaginea articolului Bonetti: Obiectivul nostru a fost de a câştiga, nu de a juca bine

Bonetti: Obiectivul nostru a fost de a câştiga, nu de a juca bine (Imagine: Bpgdan Iordache/Medaifax Foto)

"Aşa cum mi-am închipuit, a fost o partidă dificilă, dar jucătorii mei ştiau foarte bine de la început că trebuie să câştige. Obiectivul nostru a fost de a câştiga, nu de a juca bine. În seara asta s-a văzut inima echipei. Sunt fericit pentru suporteri şi pentru tot staful echipei. Vreau să mulţumesc întregului staf, care a dat totul pentru a ajunge aici, şi suporterilor. Sunt fericit că am câştigat", a spus Bonetti.

Dario Bonetti, care a obţinut datorită victoriei de miercuri primul trofeu cu Dinamo, consideră că autorul unicului gol al partidei, Adrian Scarlatache, este un jucător foarte puternic, un fotbalist rapid care face atât faza defensivă cât şi pe cea ofensivă.

"Evaluarea nu trebuie să o facem din punct de vedere tehnic. Jucătorii au înţeles dinainte că trebuie să dea tot ce-i mai bun din ei. Dănciulescu a fost la fel de important ca toţi ceilalţi şi a dat o notă de linişte. Eu ştiu foarte bine calităţile lui", a mai spus tehnicianul.

Bonetti a menţionat că este posibil să rămână la Dinamo. "Dar acum rămân cu certitudinea că am câştigat Cupa, ceea ce nu este hotărâtor pentru rămânerea mea. Cât mai curând vom decide", a precizat antrenorul italian.

Dario Bonetti a declarat că poate ar fi fost mai bine dacă brigada de arbitri de la finala Cupei ar fi fost una din România: "Iniţial mi-a displăcut ideea de a avea arbitri italieni, cred că şi în România se găsesc arbitri buni şi nu e o notă foarte bună că am invitat arbitri străini. Poate ar fi fost mai bine cu arbitri români pentru că e o sărbătoare românească".

Tehnicianul este de părere că suporterii au înţeles că lucrează "cu loialitate", chiar dacă face şi el greşeli. "Pentru a construi echipe care să câştige e nevoie de disciplină şi de mentalitate", a adăugat Bonetti

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 13-a oară în istorie, după ce a învins formaţia Rapid, cu scorul de 1-0 (0-0), în finala competiţiei disputată miercuri seară, pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Scarlatache, în minutul 58.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă italiană, cu Daniele Orsato la centru, ajutat de Nicola Nicoletti şi Massimiliano Grilli. Rezervă a fost Paolo Valeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici