Bonetti rămâne antrenorul echipei Dinamo

Antrenorul Dario Bonetti a fost la un pas să fie dat afară, vineri, de acţionarii FC Dinamo Cristi Borcea şi Vasile Turcu, însă preşedintele Consliului de Administraţie, Nicolae Badea, s-a opus, astfel că italianul rămâne deocamdată în funcţie.

15 afișări
Imaginea articolului Bonetti rămâne antrenorul echipei Dinamo

Bonetti rămâne antrenorul echipei Dinamo (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

După o şedinţă care a durat mai multe ore, Badea a anunţat, vineri seară, că Bonetti rămâne, iar italianul a plecat în cantonamentul echipei de la Săftica, informează prosport.ro.

Borcea a declarat că el nu va mai asista la meciurile echipei din campionat, iar Turcu a anunţat că nu va mai da bani la club. De asemenea, Ioan şi Victor Becali, care au sub contract majoritatea jucătorilor dinamovişti, au declarat că nu vor mai sprijini clubul "alb-roşu", dacă tehnicianul îşi păstează funcţia.

Informaţii privind schimbarea lui Bonetti au fost oferite presei şi de finanţatorul grupării Steaua, Gigi Becali, care a declarat, vineri după amiază, pe Aeroportul Otopeni, la sosirea din Olanda, că antrenorul echipei rivale Dinamo va fi demis, apoi Ion Marin va fi interimar până când va fi instalat tehnicianul Ioan Andone, aflat acum la formaţia Al Ahli Dubai.

"Ştiu că vine Andone la Dinamo, în două săptămâni. Îl lasă acum pe Bonetti şi-l pune pe Ion Marin interimar şi pe urmă pe Andone. Nu e bine pentru Steaua că pleacă Bonetti", a spus Becali, fără a preciza sursa acestor informaţii.

Formaţia Dinamo Bucureşti a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul susţinut, joi seară, pe teren propriu, în compania echipei elene Panathinaikos Atena, în etapa a doua a grupei F a Ligii Europa, partidă în care Claudiu Niculescu a ratat un penalti în minutul 88.

Oficialii dinamovişti au criticat după meci echipa folosită de Dario Bonetti, dar şi tactica impusă de tehnician. Preşedintele executiv Cristi Borcea a declarat că "Bonetti nu este pe stilul lui Dinamo". "Cu stilul italian la Dinamo nu merge, trebuie să ataci. Asta am şi spus-o şi o repet, Bonetti nu cunoaşte jucătorii. Nu poţi schimba 2-3 trei jucători la fiecare meci. Mă duc la spital din cauza jucătorilor şi a lui Bonetti. Numai dau niciun ban şi nici nu mai vin la meciurile de campionat. Vin doar la cele din Europa League. Bonetti nu este pe stilul lui Dinamo. I-am spus şi domnului Badea că nu mai vin. Gata!", a declarat Borcea.

Dinamo va juca, duminică, de la ora 20.00, pe teren propriu, meciul din etapa a IX-a, cu Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici