Borcea: A fost ghinion

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a pus pe seama ghinionului înfrângerea formaţiei dinamoviste în finala Cupei României- Timişoreana, scor 1-2, cu Steaua Bucureşti.

197 afișări
Imaginea articolului Borcea: A fost ghinion

Borcea: A fost ghinion (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sunt supărat, dezamăgit, nu pot spune că am primit o lecţie, a fost ghinion, ghinion foarte, foarte mare. Am avut penalti n minutul 90+5, dar ne-am dat autogol", a declarat Borcea.

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 21-a oară în istoria sa, după ce a învins, miercuri, pe stadionul Tineretului din Braşov, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul act al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici