Borcea, amendat şi penalizat de Poliţia Rutieră

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost amendat şi i-au fost acordate puncte de penalizare pentru că nu a respectat semnificaţia indicatorului ocolire la un refugiu de tramvai, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvând al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan.

19 afișări
Imaginea articolului Borcea, amendat şi penalizat de Poliţia Rutieră

Borcea, amendat şi penalizat de Poliţia Rutieră (Imagine din arhiva Mediafax Foto/ George Filip)

"Este vorba despre un proces verbal de contravenţie. Nu i-a fost luat permisul domnului Borcea, i s-a dat o amendă şi i-au consemnat trei puncte de penalizare pentru că a ocolit refugiul tramvaiului pe partea stângă. Deci nu a respectat semnificaţia indicatorului ocolire. La fiecare refugiu este un astfel de indicator, dar dânsul a mers pe partea cealaltă, adică pe linia de tramvai. Domnul Borcea are posibilitatea să plătească jumătate din amendă în 48 de ore. Amenda este de 2-3 puncte, iar un punct reprezintă 10 la sută din salariul mediu pe economie", a spus Ciocan.

Oficialul Poliţiei Capitalei a menţionat că preşedintele executiv al FC Dinamo nu a fost recalcitrant în discuţia cu agentul rutier care l-a sancţionat. "Domnul Borcea nu a fost recalcitrant în discuţia cu agentul. Dacă era recalcitrant acest lucru era menţionat în procesul verbal, dar aşa ceva nu există", a explicat Cristian Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici