Borcea: Andone nu poate veni la Dinamo până în luna mai

Preşedintele executiv al clubului FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, înaintea jocului amical dintre primele două echipe ale grupării sale, că tehnicianul Ioan Andone nu poate antrena în ţară până în luna mai a anului 2010, când îi expiră actualul contract.

19 afișări
Imaginea articolului Borcea: Andone nu poate veni la Dinamo până în luna mai

Borcea: Andone nu poate veni la Dinamo până în luna mai (Imagine: Mediafax Foto/Liviu Chirica)

"Andone nu poate veni până în mai, când i se termină contractul. Bergodi e sub contract cu Steaua, astfel că Ion Marin va conduce echipa. Am încredere în el, e un antrenor valoros, a fost întotdeauna aproape de Dinamo, a câştigat Cupe şi titluri la Dinamo", a spus Borcea.

Preşedintele dinamovist a mai afirmat că a cerut arbitri străini pentru meciul de duminică, din deplasare, cu FC Braşov: "Am făcut hârtie pentru a cere arbitri străini la Braşov încă de acum şapte-opt zile, conform regulamentului, pentru că ştim ce s-a întâmplat la jocurile cu Craiova, cu Internaţional şi cu Mediaş la care au fost arbitri români. Când au fost arbitri străini, am fost arbitraţi corect".

Fără a comenta situaţia actuală de la echipa naţională, Borcea şi-a spus, totuşi, părerea în legătură cu Adrian Mutu şi Adrian Cristea, jucători care au petrecut până la ora 03.00 dimineaţa, cu câteva zile înaintea meciului Serbia - România.

"Nu vreau să discut despre echipa naţională, pentru că e meci astăzi, dar cred că sunt puţini jucători de valoarea lui Mutu pentru a se renunţa la el. E dezamăgitor că, în Serbia, a plecat de la lot fără să-şi ia la revedere de la antrenori. Asta nu se face la experienţa lui. Adrian Cristea e un jucător de valoare, dar e inadmisibil ce a făcut el! Nu poate să iasă să mânânce, aşa cum a zis el, la ora 3 dimineaţa. Bineînţeles că l-am certat", a precizat Borcea.

Meciul FC Braşov - Dinamo, din cadrul etapei a X-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici