Borcea: Dacă Robert Dumitru nu va fi exclus din arbitraj, declanşăm iar Jihadul

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, duminică, la un post de televiziune, în pauza meciului cu FC Vaslui, că dacă Robert Dumitru, care în opinia sa nu a acordat un penalti pentru dinamovişti, nu va fi scos din arbitraj, va declanşa Jihadul, informează www.prosport.ro.

82 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dacă Robert Dumitru nu va fi exclus din arbitraj, declanşăm iar Jihadul

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Mai putem să mai comentăm faza penaltiului? Nu se poate să mai comentăm ce se întâmplă la Vaslui, la Porumboiu. Dumitru nu mai are nicio perspectivă, de ce mai rămâne să arbitreze în Liga I? Toată ziua Robert Dumitru arbitrează la Porumboiu. Trebuie să terminăm cu nenorocirile. Ăsta e jaf, nici pe timpul Victoriei nu era aşa. Ce mai zice Porumboiu acum? Toată ziua stă la televizor. Cum să îţi baţi joc de echipă, de jucători, de toată lumea. Ce să mai facem cu Robert Dumitru? Îi face jocurile lui Porumboiu. Să ne spună atunci şi nu ne mai prezentăm. Dacă Robert Dumitru nu va fi exclus din arbitraj, declanşăm iar Jihadul şi să vedem care rezistă", a spus Borcea la Fanatik Show.

Cristian Borcea a reclamat o fază petrecută în debutul meciului în careul Vasluiului în care au fost implicaţi Marius Niculae şi Pavol Farkas.

În debutul reprizei secunde şi vasluienii au cerut o lovitură de pedeapsă la intrarea lui Muşat asupra lui Sânmărtean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici