Borcea despre titlul de campioană: Nu ne gândim atât de departe

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, joi, în cadrul unui interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că nu se gândeşte "atât de departe", în ceea ce priveşte titlul de campioană, formaţia "alb-roşie" ţintind un loc pentru o cupă europeană şi câştigarea Cupa României Timişoreana.

1 afișare
Imaginea articolului Borcea despre titlul de campioană: Nu ne gândim atât de departe

Borcea despre titlul de campioană: Nu ne gândim atât de departe (Sursa: Mediafax Foto)

Referindu-se la primul meci din acest an, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, Cristi Borcea s-a arătat optimist, dar nu şi-a subestimat adversarii.

"Va fi un meci greu, la fel ca toate cele 15 etape care au mai rămas din acest retur. Dar noi ne numim Dinamo şi trebuie să câştigăm. Avem un nume de apărat şi nu putem să ne gândim decât la victorie în fiecare meci", a declarat Borcea. 

Preşedintele dinamovist a declarat că nu se gândeşte neapărat la titlul de campioană, arătând că principalul obiectiv al echipei din acest retur este un loc care să asigure participarea într-o cupă europeană şi câştigarea Cupei României.

"În acest retur nu trebuie să ne uităm foarte mult la clasament, ci trebuie să ţintim doar victoria în fiecare meci. Asta e ceea ce contează, să mergem la victorie meci de meci. Nu ne gândim atât de departe. Noi ne gândim să prindem un loc care să ne asigure participarea într-o cupă europeană şi să câştigăm Cupa României.

Cristi Borcea s-a arătat mulţumit de achiziţiile de până acum: "Dinamo are cel mai bun lot din România de departe. Toate compartimentele sunt ocupate cu jucători de valoare, sunt bine echilibrate. Repet, cred că Dinamo are cel mai bun lot."

Oficialul dinamovit a respins încă o dată speculaţiile legate de venirea lui Răzvan Lucescu la conducerea tehnică a echipei Dinamo.

"Am mai spus-o, cu Răzvan Lucescu am avut o discuţie după plecare lui Mircea Rednic de la Dinamo. El a spus că rămâne la FC Braşov şi asta a fost tot. A fost alegerea lui. Răzvan Lucescu, îmi este prieten şi nu are rost să mai discutăm. El rămâne la Braşov, are de terminat o treabă la Braşov şi indiferent de echipa care l-ar oferta sau de suma pusă în joc el va rămâne acolo. Şi aş vrea să nu mai apară tot felul de zvonuri, pentru că eu am fost acela care a discutat cu Răzvan Lucescu. Aş vrea ca Răzvan Lucescu şi Dinamo să nu mai intre în aceeaşi discuţie pentru că în momentul de faţă drumurile lor sunt paralele", a arătat Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici