Borcea despre transferurile jucătorilor McKain, Pekarici, Miranda şi Zorici: "Prostii"

Preşedintele executiv dinamovist Cristi Borcea a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX că toate transferurile vehiculate în mass-media în ultima perioadă, Jon McKain (Poli Timişoara), Nino Pekarici (Vojvodina Novi Sad), Marko Zorici (Genclerbirligi) şi Osvaldo Miranda (Gimnasia de Jujuy), sunt prostii.

1 afișare
Imaginea articolului Borcea despre transferurile jucătorilor McKain, Pekarici, Miranda şi Zorici: "Prostii"

Borcea despre transferurile jucătorilor McKain, Pekarici, Miranda şi Zorici: "Prostii"

"Nu e adevărat că McKain vine la Dinamo. Nici Pekarici, Zorici sau Miranda. Nu e nimic adevărat. Astea sunt prostii. Nu e nimic adevărat. Şi în plus eu nu pot vorbi degeaba dacă nu e nimic rezolvat", a declarat Borcea.

Oficialul dinamovist consideră că antrenorul Cornel Ţălnar are acoperite toate posturile şi spune că tehnicianul nu i-a cerut în mod special să transfere vreun jucător. "Conducerea tehnică nu ne-a cerut în mod special să acoperim vreun post. Noi avem toate posturile acoperite. În cazul în care mai apare ceva şi putem rezolva vreun transfer, e OK, dacă nu, asta e!", a mai spus Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici