Borcea: Discutăm cu Blay prelungirea contractului său cu Dinamo

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că a avut deja o primă rundă de negocieri privind prelungirea contractului fundaşului ghanez George Blay, care intră din iarnă în ultimele şase luni de contract cu formaţia "alb-roşie", informează siteul oficial al grupării "alb-roşii".

15 afișări
Imaginea articolului Borcea: Discutăm cu Blay prelungirea contractului său cu Dinamo

Borcea: Discutăm cu Blay prelungirea contractului său cu Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Blay este un jucător pe care îl apreciem. Acelaşi lucru este valabil şi la Miranda, şi la Julio Cesar, sunt jucători pe care ne putem baza în luptă pentru titlu. Atunci când au intrat în teren, au demonstrat că sunt jucători de valoare. Cu Blay am avut deja o prima rundă de discuţii privind prelungirea contractului. Sunt convins că vom ajunge la o înţelegere în această iarnă, când intră în ultimele 6 luni de contract", a spus, marţi, Borcea pentru www.fcdinamo.ro.

Cristian Borcea neagă existenţa vreunui conflict între jucătorii români şi cei străini ai echipei Dinamo.

"Poveşti! Şi înaintea meciului cu Unirea Urziceni s-a speculat pe seama faptului că jucătorilor străini nu li se acordă atenţie, că nu discută nimeni cu ei. Dinamo s-a comportat exemplar cu toţi jucătorii aflaţi sub contract! Nu există tensiuni în vestiar, la Dinamo nu se fac diferenţe, toţi jucătorii sunt trataţi în mod egal, aşa cum este normal la toate cluburile mari. În ultimele săptămâni am avut mai multe întâlniri cu jucătorii care nu au intrat în vederile antrenorului Mircea Rednic. Cu cifrele în faţă, cu minutele jucate atât la prima echipă, cât şi la echipa a doua. În momentul în care suntem cu plăţile la zi e normal să ne gândim la performanţă, indiferent că este vorba de un jucător român sau străin!", a mai spus Borcea.

Oficialul dinamovist consideră că gruparea pe care o reprezintă a respectat contractele jucătorilor străini Thiago, Gualberto Campos, Mourtala Diakite iar antrenorul Mircea Rednic nu i-a folosit prea mult pentru că ei nu au dat randament până acum.


"Cifrele vorbesc de la sine. Uitaţi-vă la minutele jucate pentru Dinamo! Împreună cu Mircea Rednic, cu impresarii jucătorilor am avut mai multe întâlniri în ultimele săptămâni. Nu se poate spune că sunt trataţi diferit atâta timp cât există o comunicare între toate părţile. Ce vină avem noi că Thiago, Campos şi Diakite nu au dat randament atâta timp cât obligaţiile noastre au fost respectate? Este şi cazul lui Vranjkovici, al lui Romanovs... Unii jucători au confirmat, alţii nu prea", a explicat Borcea.

Cristian Borcea îşi doreşte ca angolezul Ze Kalanga să aibă mereu evoluţia din meciul cu Steaua şi îi transmite acestuia că la Dinamo se cere mereu performanţă.

"Ze trebuie să înţeleagă că la Dinamo se cere performanţă! Trebuie să dai totul pe teren în fiecare meci. Ze are valoare, iar Dinamo are nevoie de evoluţia lui din derbiul cu Steaua, de meciurile pe care le-a făcut în sezonul în care am câştigat titlul! Nu merge cu jumătăţi de măsură! Avem încredere în Ze Kalanga şi totul depinde de el!", a concluzionat Borcea.

Şi antrenorul dinamovist Mircea Rednic a negat existenţa vreunui conflict între jucătorii români şi cei străini, ce ar fi fost iscat după înfrângerea suferită în faţa Unirii Urziceni, scor 0-1, rezultat în urma căruia Dinamo a pierdut primul loc în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici