Borcea: După doi ani Dinamo se va îndrepta către un antrenor străin

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, că strategia cubului pe care îl conduce se va îndrepta, după doi ani, când se va încheia contractul tehnicianului Mircea Rednic, către angajarea unui antrenor străin.

41 afișări
Imaginea articolului Borcea: După doi ani Dinamo se va îndrepta către un antrenor străin

Borcea: După doi ani Dinamo se va îndrepta către un antrenor străin

Totodată, oficialul dinamovist a dezminţit o eventuală înlocuire a lui Mircea Rednic cu Ioan Andone, afirmând că următorul antrenor român al formaţiei "alb-roşii" va fi doar Mircea Lucescu. "Şi eu regret că l-am dat afară pe Andone de la Dinamo când era pe primul loc. Asta e. Nu va veni la Dinamo. Următorul antrenor român care va veni la Dinamo nu va fi altul decât Mircea Lucescu. Strategia lui Dinamo după mandatul de doi ani al lui Mircea Rednic se va îndrepta către un antrenor străin", a declarat Borcea.

Referitor la scandalul SMS-ului trimis de Rednic finanţatorului FC Vaslui după meciul cu Universitatea Craiova, Borcea spune că l-ar fi demis pe antrenor dacă mesajul s-ar fi adeverit: "Eu am două probleme cu Mircea Rednic, una contractuală şi una sentimentală pentru că împreună am obţinut cele mai mari performanţe la Dinamo după Revoluţie. Între domnul Porumboiu şi antrenorul meu, eu îl cred pe antrenor. În secunda unu l-aş fi dat afară dacă mesajul se dovedea că este adevărat, aşa cum spunea Porumboiu. Voi nu vă înjuraţi şefii? Toată lumea îşi înjură şefii, dar nu public".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici