Borcea: E o victorie importantă, pentru că duminică mergem în Ghencea

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, duminică, la finalul partidei câştigate în faţa echipei CFR Cluj, scor 1-0, că succesul repurtat în faţa deţinătoarei Cupei României este foarte important, pentru că urmează meciul cu Steaua, din deplasare, care trebuie câştigat.

12 afișări
Imaginea articolului Borcea: E o victorie importantă, pentru că duminică mergem în Ghencea

Borcea: E o victorie importantă, pentru că duminică mergem în Ghencea (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"E o victorie foarte importantă pentru noi, pentru moral, pentru că duminică mergem în Ghencea, unde trebuie să câştigăm", a spus Borcea, care nu a fost prezent la partidă.

Cristian Borcea a explicat că numărul mic de suporteri care au asistat la meciul cu CFR este urmare a rezultatului din partida cu Slovan Liberec, din play-off-ul Ligii Europa.

"După incidentele cu Slovan Liberec, supărarea a fost mare, incidentele au fost pe măsură, iar suporterii dinamovişti sunt foarte pretenţioşi. Mă refer la suporterii adevăraţi, nu la huligani. Nu au venit pentru că am scos un rezultat prost cu Liberec", a precizat oficialul clubului Dinamo, la GSP TV.

Dinamo Bucureşti a reuşit prima victorie pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii I, după ce s-a impus, duminică seară, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei CFR Cluj, în etapa a patra a competiţiei interne, în urma golului înscris de Marius Niculae, în minutul 79.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici