Borcea: Eu am zis că Dolha nu trebuie să mai joace, dar nu fac eu echipa

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, duminică, la finalul partidei cu Unirea Urziceni, încheiată la egalitate, scor 4-4, că Emilian Dolha nu mai trebuia să joace încă de la finalul partidei cu CFR Cluj, dar nu are ce să facă pentru că nu el e cel care face echipa.

22 afișări
Imaginea articolului Borcea: Eu am zis că Dolha nu trebuie să mai joace, dar nu fac eu echipa

Borcea: Eu am zis că Dolha nu trebuie să mai joace, dar nu fac eu echipa (Imagine din arhivă; Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Două puncte am pierdut la Cluj, iar acum am făcut egal, deşi am dat patru goluri în deplasare. Ce să fac eu? Am fost egalaţi şi la Cluj, şi la Urziceni. E păcat de munca celorlaţi. Eu am zis că Dolha nu trebuie să mai joace, dar nu fac eu echipa, n-am ce să fac, n-am ce măsuri să iau", a spus Borcea, citat de ediţia electronică a cotidianului Pro Sport.

Este pentru a doua oară când Cristian Borcea îl critică pe portarul Emilian Dolha. Prima declaraţie a oficialului grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost făcută la câteva momente după încheierea derbiului CFR Cluj - Dinamo Bucureşti, scor 2-2, în care Dolha a scăpat balonul din mână, permiţându-i lui Culio să egaleze pe finalul partidei, disputată în etapa XXI-a a Ligii I: "Dolha le-a făcut două cadouri clujenilor. De asta n-a ajuns el portar mare. Când te uiţi la el, e mereu alb la faţă, un portar trebuie să fie stăpîn pe el. Dolha nu mai poate să apere nici la echipa a doua. Păcat de jucători, de dăruirea lor", spunea, atunci, Borcea.

Formaţia Unirea Urziceni a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 4-4 (2-2), cu echipa Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I.

În minutul 70, Dolha a ieşit să prindă un balon la semiînălţime, dar l-a scăpat şi acesta a ajuns la Bilaşco, iar portarul dinamovist l-a faultat pe atacantul grupării ialomiţene, fază la care Dolha s-a accidentat, fiind înlocuit de George Curcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici