Borcea îi ameninţă pe jucători că îi dă afară dacă nu câştigă în Ghencea

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, i-a ameninţat pe fotbaliştii antrenaţi de Walter Zenga cu excluderea din lot în situaţia în care nu vor obţine o victorie în derbiul cu Steaua, programat sâmbătă, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

4 afișări
Imaginea articolului Borcea îi ameninţă pe jucători că îi dă afară dacă nu câştigă în Ghencea

Borcea îi ameninţă pe jucători că îi dă afară dacă nu câştigă în Ghencea

Oficialul dinamovist susţine că jucătorii "alb-roşii" nu au nevoie de stimulente financiare pentru a învinge Steaua. "La meciul cu Steaua nu le trebuie nicio primă specială fotbaliştilor. E un derbi pe care trebuie neapărat să-l câştigăm! Dacă nu vor câştiga meciul ăsta, vor avea probleme şi cu banii şi cu viitorul lor la Dinamo. Da, este o ameninţare!", a declarat Borcea, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Preşedintele dinamovist consideră că o victorie în partida cu Steaua i-ar face pe suporteri să uite supărarea înfrângerii suferite în faţa Rapidului, pe teren propriu, scor 0-2, în cadrul etapei a XV-a a Ligii I. "Meciul cu Steaua este derbiul campionatului. Vom face tot ce este posibil să-l câştigăm. Avem nevoie de o victorie în Ghencea pentru a ne reveni în faţa suporterilor şi pentru a reintra în lupta pentru locul unu sau doi în clasament", a adăugat Cristi Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici