Borcea: Îmi pare rău că nu mai vine Messi, dacă aveam generaţia din '94 nu mai renunţau la amical

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, că regretă faptul că Lionel Messi nu mai ajunge la Bucureşti pentru inaugurarea Arenei Naţionale, adăugând că Federaţia de Fotbal din Argentina nu ar fi suspendat amicalul cu România dacă la naţională era generaţia de aur.

52 afișări
Imaginea articolului Borcea: Îmi pare rău că nu mai vine Messi, dacă aveam generaţia din '94 nu mai renunţau la amical

Borcea: Îmi pare rău că nu mai vine Messi, dacă aveam generaţia din '94 nu mai renunţau la amical (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că nu mai vine Messi în România. Era o inaugurare pe măsura stadionului care s-a construit în România. E o pierdere pentru toată lumea, dar în primul rând pentru suporterii echipei naţionale. Este o situaţie delicată la argentinieni, însă dacă aveam generaţia din 1994 sigur veneau la Bucureşti", a spus el.

Oficialul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare nu este de acord ca Arena Naţională să fie inaugurată cu un meci Dinamo - Steaua. "Nu. Cel mai bine ar fi o inaugurare cu un meci al lui Dinamo în Liga Europa", a menţionat preşedintele executiv.

Borcea l-a contrazis pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, care afirmase că până la inaugurarea Arenei Naţionale nicio echipă de club nu va evolua pe noul stadion. "Noi în Liga Europa vom juca pe Naţional Arena", a precizat Borcea.

Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Meciul amical România - Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Preşedintele Mircea Sandu a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă că FRF nu a primit niciun document oficial din partea AFA privind meciul amical din 10 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici