Borcea: Istvan Kovacs care nu ne-a dat două penaltiuri clare, ar trebui exclus

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei Gaz Metan Mediaş - Dinamo Bucureşti, scor 1-0, că arbitrul Istrvan Kovacs nu a acordat două penaltiuri formaţiei antrenate de Dario Bonetti.

17 afișări
Imaginea articolului Borcea: Istvan Kovacs care nu ne-a dat două penaltiuri clare, ar trebui exclus

Borcea: Istvan Kovacs care nu ne-a dat două penaltiuri clare, ar trebui exclus (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am jucat prost, dar, cu toate astea, am avut două penaltiuri clare. Lajos, când am avut..., a fost exclus, vreau să văd dacă acest mare viitor arbitru este exclus. Istvan Kovacs care nu ne-a dat două penaltiuri clare, au fost în faţa lui, la patru-cinci metri. Să ai două penaltiuri clare într-un meci şi să nu ţi se dea este enorm. Este ceva incredibil. Chiar dacă e la început de carieră nu e posibil să faci greşelile care le-a făcut. Nu am crezut că un arbitru de pe lista FIFA poate să arbitreze aşa. E prea tânăr, e necopt, trebuie trimis să arbitreze doi-trei ani numai la Divizia B", a spus Borcea la sport.ro.

Cristi Borcea a precizat că jucătorii nu vor mai vedea "niciun ban" şi l-a acuzat pe Dolha că are cea mai mare vină la golul din finalul partidei.

"Oricum, ăştia sunt jucătorii. Câştigă cu Urziceniul, cu Steaua, cu CFR-ul, la Graz, la Liberec şi am pierdut tcu toate echipele mici. Ceea ce promit acum, este că nu vor mai vedea niciun ban. Vreau să văd şi eu cum joacă un meci pentru Dinamo, pentru Dinamo nu pentru altceva. Unii au jucat numai la mişto. Am avut trei-patru ocazii mari de gol. Dolha are cea mai mare parte de vină la gol", a menţionat oficialul FC Dinamo.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I, prin golul marcat de jucătorul brazilian Eric de Oliveira, în minutul '89.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici