Borcea: Meciul cu Lazio este cel mai important al lui Dinamo de după Revoluţie

Directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, luni, că meciul cu Lazio din preliminariile Ligii Campionilor este cel mai important de după Revoluţie şi că în cazul unei calificări fotbaliştii vor fi recompensaţi cu cele mai mari prime.

2 afișări
Imaginea articolului Borcea: Meciul cu Lazio este cel mai important al lui Dinamo de după Revoluţie

Borcea: Meciul cu Lazio este cel mai important al lui Dinamo de după Revoluţie

"Suntem campioana României. Mergem la Roma să ne calificăm. Este cel mai important meci al lui Dinamo de după Revoluţie. Fotbaliştii vor avea cele mai mari prime pentru acest meci. Orice rezultat care ne va da dreptul să sperăm va fi unul pozitiv iar eu am încredere. Lazio este o echipă valoroasă, puternică în Italia, dar Dinamo şi românii în general se mobilizează la meciurile importante. Dacă vom obţine un rezultat bun să fiţi siguri că la meciul retur, vor fi 50.000 de dinamovişti pe stadionul Lia Manoliu", a declarat Borcea.

Partida Lazio - Dinamo, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc, marţi, pe stadionul Olimpico din Roma. Partida va începe la ora locală 20.45 (21.45 - ora României). Meciul retur se va juca 29 august, la Bucureşti, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici