Borcea: Noi ne-am păstrat tot timpul opţiunea referitoare la arbitrii străini

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni, la finalul Adunării Generale a LPF, în care a propus reintroducerea sistemului cu arbitri străini la unele partide din Liga I, că întodeauna şi-a păstrat această opţiune, chiar şi la derbiul cu Rapid.

20 afișări
Imaginea articolului Borcea: Noi ne-am păstrat tot timpul opţiunea referitoare la arbitrii străini

Borcea: Noi ne-am păstrat tot timpul opţiunea referitoare la arbitrii străini (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am avut nimic împotriva lui Vasile Avram. Am pus pe ordinea de zi pentru şedinţa următoare discuţia dintre noi, conducătorii din Liga I, dacă în Comitetul Executiv propunem să aducă arbitrii străini pentru retur sau nu. Noi ne-am păstrat permanent opţiunea, chiar şi la meciul cu Rapid. Depusesem cerere la CCA pentru arbitri străini înainte, pentru toate cele şase meciuri. Şi la meciul cu Timişoara la fel", a declarat oficialul dinamovist.

Prezent la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat că singura sa teamă nu este legată de dorinţa preşedinţilor de club de a-l înlocui ci de calitatea arbitrajelor: "Nu asta e teama mea, că ar avea ceva împotriva mea preşedinţii de cluburi. Teama mea se leagă de faptul că nu putem să avem cele mai bune arbitraje".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici