Borcea: Nu există nicio ofertă scrisă pentru Moţi

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu există nicio ofertă scrisă din partea clubului Lazio Roma pentru fundaşul Cosmin Moţi.

10 afișări
Imaginea articolului Borcea: Nu există nicio ofertă scrisă pentru Moţi

Borcea: Nu există nicio ofertă scrisă pentru Moţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu este adevărat că transferul lui Moţi la Lazio este aproape perfectat. Există interes din partea mai multor cluburi din străinătate, dar până în acest moment nu am primit nimic oficial. Nu există nicio ofertă scrisă din partea clubului Lazio", a spus Borcea.

Ioan Becali a afirmat, joi, că transferul fundaşului echipei Dinamo Bucureşti, Cosmin Moţi, la formaţia Lazio Roma este realizat în proporţie de 99,9 la sută, urmând ca săptămâna viitoare jucătorul să semneze contractul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici