Borcea: S-a pus o presiune artificială pe Dinamo în ultima vreme

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că se pune o presiune artificială pe clubul Dinamo, iar din această cauză spectatorii nu mai vin la meciuri.

12 afișări
Imaginea articolului Borcea: S-a pus o presiune artificială pe Dinamo în ultima vreme

Borcea: S-a pus o presiune artificială pe Dinamo în ultima vreme (Imagine: Mediafax Foto)

"S-a pus o presiune artificială pe Dinamo în ultima vreme şi nu ştiu cine are de câştigat. Toate articolele apărute în presă şi întrebările tendenţioase puse oamenilor din tabere diferite fac rău, pentru că lumea vine din ce în ce mai puţin la stadion. Pentru mine a fost imposibil ca după ce baţi CFR şi Steaua şi te califici în grupele Ligii Europa, e imposibil de înţeles să ai 1.500 de spectatori la următorul meci. E inadmisibil pentru Dinamo, pentru că în 1994, când jucam în Intertoto, aveam 8-10 mii de spectatori la un meci. Dacă luăm exemplul Stelei în această privinţă, o să avem şi noi probleme din toate punctele de vedere", a completat Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici