Borcea spune că steliştii şi timişorenii nu îşi vor risca libertatea pentru a da puncte Urziceniului

Directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, că jucătorii şi antrenorii echipelor FC Timişoara şi Steaua nu îşi vor risca libertatea pentru a da punctele formaţiei Unirea Urziceni.

11 afișări
Imaginea articolului Borcea spune că steliştii şi timişorenii nu îşi vor risca libertatea pentru a da puncte Urziceniului

Borcea spune că steliştii şi timişorenii nu îşi vor risca libertatea pentru a da puncte Urziceniului (Imagine: Mediafax Foto)

"E supărare mare, deşi cred că mai avem şanse la titlu. Ce, Urziceni poate să câştige cu Timişoara şi cu Steaua? Eu nu cred că poate să-şi rişte cineva, antrenori, jucători, libertatea ca să facă jocuri necurate în acest campionat. Dacă evoluează cu echipa a doua, foarte bine, atunci nu avem ce face", a spus Borcea după ce finanţatorii celor două cluburi, Marian Iancu şi Gigi Becali, au lăsat să se înţeleagă că în partidele directe cu Unirea Urziceni vor pierde deliberat pentru ca formaţia ialomiţeană să câştige titlul în dauna echipei Dinamo.

Oficialul dinamovist a afirmat că nu mai este interesat de fotbal, adăugând că merge să vadă finala Ligii Campionilor dintre Barcelona şi Manchester United doar pentru fiul său.

"Nu o să ţin cu nimeni la finala asta. Mă duc pentru copil. Nu îmi mai arde de fotbal", a precizat Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici