Borcea: Suporterii Stelei vor să se răzbune pe Gigi, dând foc Stadionului Dinamo

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că suporterii Stelei vor să se răzbune pe patronul grupării din Ghencea, Gigi Becali, şi vor încerca să dea foc peluzei rezervate oaspeţilor de pe stadionul din Ştefan cel Mare.

16 afișări
Imaginea articolului Borcea: Suporterii Stelei vor să se răzbune pe Gigi, dând foc Stadionului Dinamo

Borcea: Suporterii Stelei vor să se răzbune pe Gigi, dând foc Stadionului Dinamo (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Vreau să fac un apel către forţele de ordine, pentru că, din informaţiile pe care le avem din rândul suporterilor stelişti, sunt unii care vor să vină să se răzbune pe Gigi, să dea foc peluzei. Sunt informaţii verificate. M-am pus de acord şi cu Gigi, şi cu Mustaţă (Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei steliste - n.r.) şi au spus că suporterii de la Peluza Sud să nu vină pentru că nu vor intra. În afara celor 676 de bilete, nu va intra nimeni. Să nu picheteze în jurul stadionului pentru că nu vor intra. Avem toate informaţiile necesare şi am luat toate măsurile. Pe baza reciprocităţii am dat acelaşi număr de bilete câte am primit şi noi în tur. Am dat 676, iar ei le-au împărţit. Nu a fost decizia noastră care dintre suporterii Stelei să vină la meci. Ei vor să vină mai mulţi de atât şi nu e normal", a spus Cristian Borcea.

Oficialul dinamovist consideră că echipa sa este obligată să învingă în derbiul cu Steaua de valoarea lotului şi de rezultatele directe obţinute în ultimele întâlniri."E un meci pe care noi îl aşteptăm, care din păcate se joacă doar de două ori pe an, în care jucătorii nu se gândesc la familii sau bani şi trăiesc pentru aceste două jocuri. Din fericire noi am câştigat prima partidă şi simt că o vom câştiga pe aceasta. Nu-mi aduc aminte ca Dinamo să fi câştigat ambele partide cu Steaua, ar fi ceva extraordinar. Va fi un sacrificiu total al jucătorilor. Am emoţii înaintea fiecărei partide, dar acum e ceva special. La un meci Dinamo -Steaua nu numai eu le iert toate păcatele jucătorilor ci şi suporterii. Nu acceptăm un rezultat de egalitate la valoarea lui Dinamo, la ce a jucat în ultimul timp. Jucătorii nu pot intra cu mentalitatea unui egal când ei merg la sacrificiul total. Eu cred că vom învinge cu 2-0. Mâine se va merge la luptă, e o luptă pe care suntem condamnaţi să o câştigăm. Valoarea şi palmaresul din ultima vreme ne obligă să câştigăm mâine", a mai spus Borcea.

Referitor la primele de joc ale dinamoviştilor, Borcea a specificat faptul că acestea se vor acorda în cazul unei victorii: "La meciul Dinamo-Steaua nu s-a pus problema banilor niciodată, dar sigur că jucătorii vor fi răsplătiţi în cazul unei victorii".

Cristian Borcea consideră că împăcarea dintre Gigi Becali şi Gheorghe Hagi nu este de bun augur pentru dinamovişti. "Nu e bine că s-au împăcat pentru că ne-a făcut atâtea zile negre ca jucător şi nu mai vrem să ne facă şi ca antrenor", a mai spus Borcea.

Partida Dinamo - Steaua se va disputa miercuri, de la ora 20.30, pe Stadionul Dinamo, în cadrul etapei a a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici